Verzend- en overige info


Betaling

Ideal, Credit card

 

Wij hebben de keuze voor je makkelijk gemaakt, wij houden namelijk van overzicht en de beste aanpak van zaken. De snelste en betrouwbaarste betaling doe je namelijk via Ideal of credit card. Zodra je de laatste stap hebt doorlopen en je een bevestiging in beeld krijgt van Ideal of Credit card ontvang je kort hierna een bevestigings mail met daarin een overzicht van je order. Daarin staan al jouw gegevens, betalings methode en je bestelde producten. Deze zullen wij dan direct zo zorgvuldig mogelijk verwerken en dezelfde dag nog verzenden als je een order geplaatst hebt voor 17:00. In sommige gevallen ontvang je de order een aantal werkdagen later. Dit kan zijn om verschillende redenen. Zodra de order verstuurd is door ons ontvang je van PostNL een Track en Trace nummer en weet je dat de volgende dag, tenzij het weekend er tussen zit, bij jou aan de deur afgeleverd word.

 

Zelf order ophalen

Je kan er ook voor kiezen om je order zelf op te komen halen. Dit scheelt weer wat verzendkosten en is natuurlijk ook gezellig. Het werkt precies hetzelfde alleen moet je dan even aanklikken dat je de order zelf op haalt. Geef alleen aan wanneer je hem komt ophalen bij ons in de winkel. Dit kan tijdens de normale openingstijden van The Old Man Hardware. Ben je eventueel verhinderd en kom je later, laat het ons dan wel weten zodat we je order opzij leggen. LET OP: Dit doen we wel maximaal 30 dagen, daarna vervalt je recht op deze aankoop en retour van je geld.

 

Levering

 

PostNL

Alle orders worden dagelijks van maandag tot en met vrijdag door ons verwerkt en opgehaald door Postnl. Een vereiste is wel dat je jouw order voor 17:00 hebt geplaatst om hem dezelfde dag nog te kunnen versturen. Daarbij geldt dat je betaling ook voldaan moet zijn. Dat is meestal het geval met Ideal of credit card. Postnl doet er alles aan om de verzending binnen 24 uur waar dan ook in Nederland te leveren. Het kan voorkomen dat je order pas na enkele dagen word afgeleverd bij je. Dit kan o.a. komen door zon en feest dagen, langzame betaling en andere situaties die buiten onze macht vallen. Waar je zelf in elk geval voor kan zorgen is dat je de juiste adres gegevens invult en eventuele opmerkingen plaatst voor speciale wensen.

Verzend kosten NL:
NL € 5,95

GRATIS boven € 100,- besteding


Retour

Als we je per ongeluk een verkeerd product hebben opgestuurd en jij hebt je order goed ingevuld, dan zullen we je het juiste artikel kosteloos opsturen.


Mocht je order door ons toedoen niet geleverd worden, dan kan je er voor kiezen om je geld terug te krijgen of om een ander artikel uit te zoeken dat we je dan zo spoedig mogelijk kosteloos toesturen. Dit is alleen van toepassing wanneer je alle benodigde gegevens hebt ingevuld en ons hebt toegezonden .


Garantie

 

Mocht er iets aan de hand zijn met je order dan kan je ons altijd bellen tijdens openingstijden in de winkel op +31(0)20-6270043 (optie 4 Staalwaren). We doen er alles aan om je probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kan ook altijd terecht in de winkel, neem dan je product en orderbon mee zodat we meteen actie kunnen ondernemen. De garantie bepalingen zijn hetzelfde als die je gewend bent van ons in de winkel. Ben je een nieuwe klant en nog niet bekend met onze customer service dan is dit de gouden regel.

De klant is koning en wij garanderen je een goede afhandeling van de klacht.


Overige vragen

Mocht u verder nog vragen hebben, vult u dan svp hier onder uw vraag in. Wij nemen dan zsm contact met u op!


foxyform

RARITIES & VINTAGE!!!

back to top